Verdidebatt

Er vi klare for Herrens igjenkomst ?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Hei

Ville fortelle en intrisant profiti som ble utalt av rabbi yitzhac Kaduri. som mener at etter at Ariel sharons død om no ligger i koma og har ligget i koma siden 2006  så vil Jesu komme tilbake, synes dette er inntrisant da Rabbien døde i samme mnd som Ariel ble lagt i koma. og har siden ligget i koma i snart 6 år. og det er lenge og mekeligt,men få snakker om dette i dag.hvorfor skal han holdes kunstig i koma så lenge.

litt innfo om Ariel Sharon

Ariel Sharon (hebraisk אריאל שרון, alternative transkripsjoner Scharon og Sjaron, født 26. februar 1928) er en tidligere israelsk general og politiker, som var statsminister i Israel fra 2001 til 2006. Han er kontroversiell på grunn av anklager om krigsforbrytelser. Han ble rammet av hjerneslag 4. januar 2006, og har siden ligget i koma. Per juli 2012 har han nådd vegetativ tilstand.

Vegetativ tilstand er en tilstand hos en pasient med alvorlig hjerneskade, hvor koma har utviklet seg til en tilstand våkenhet uten sporbar selvbevissthet. Det er uenighet innen både medisinen og jussen om hvorvidt denne tilstanden er reversibel.

En definisjon på vegetativ tilstand er «En klinisk tilstand hvor det ikke observeres konsistente observerbare uttrykk for selvbevissthet, spesifikk gjenkjenning av eksterne stimuli eller konsistent evidens for oppmerksomhet, intensjon eller lært respons.» (J.T. Giacino og K.A. Kalmar. «The Vegetative and Minimally Conscious States: A comparison of clinical features and functional outcome during the first year post-injury.» Journal of Head Trauma Rehabilitation. 1997:12(4): 36–51.)

Dette er litt om

Rabbi Yitzhak Kaduri

Vi vill her fortelle om en merkelig rabbi i Israel, Yitzhak Kaduri, og selv om hans merkliga opplevelser. Det finns mye som er speciellt med denne rabbi, ikke bare det att han avled døden ved en høy alder. Israel Today skriver att han blev 108 år gammal. Han avled den 28 januari 2006.
Han var en høyt aktet, lærd og en  elsket lærare for manga Jøder. Att så var fallet, det ger vel antalet av de som følgte hans begravning, vittnesbyrd om.
Antalet i begravningstoget ble berengnet till cirka 300 000 mennesker. Jerusalem var kledt av offiserer som proklamerte sorg over den bortgångne rabbin Yitzhak Kaduri.
Hans livsstil var den veldig enkle. Han levde ett liv i fattigdom, han spiste lite, pratet og snakte skjeldenet. Tross dette så vann han manges  ører, når han ville framføre noe
Det som han kungjorde tiden innan han døde, er uppssiktsvekkende og intressant. Noen månader føre sin død advarte han sina tilhangere, med att fortelle att han hadde truffet Messias. Egentligt  hans sønn rabbi Yosef Kaduri, talade Yitzhak manga ganger om Messias hjemkomst under sina sista dager.
I detta sammenheng kan nemnes att han også pratet om att Messias skall komma etter  att den tidigare israeliske premiärministern Ariel Sharon har død. Denne premiarminister har ligget i koma siden januari 2006.
Som alltid med alla uteom bibelske forutsigelser og profetier, skall dette prøves.
Selv om man skulle se bort fra det som her nevnes, blir det tydligere for alle at flere at Jødenes Messias og de kristnes Frelser snart kommer!

Fant en intrisann artikkel på svensk der noen har en drøm om å vere klar til Herrens Igjenkomst.

Etter som mye tyder på att Jesus andre gjenkomst snart kan intreffe bør vi stille oss spørsmålet er vi klare?

Gud talar på flera sätt, inte bara genom sitt Ord. Vi ser på ett flertal ställen i Bibeln att Han också talar genom syner och drömmar:
"Och det skall ske i de sista dagarna, säger Gud: Jag skall utgjuta av min Ande över allt kött. Era söner och era döttrar skall profetera, era unga män skall se syner, och era gamla män skall ha drömmar." Apg. 2:17.
Vi ska här meddela en dröm som en kvinna hade i augusti och som publicerades på en blogg:
"Drömde i natt att jag var på en stor båt med bara kristna människor. Jag var som en betraktare som såg allting utifrån. Alla människor pratade om att Jesus skulle komma, men det var ingen som var stressad över det. De allra flesta stod och pratade om Jesus och andra bad, några tog en promenad ute på däck och tittade på natthimlen och havet.

Plötsligt blev jag en kvinna på ca 20 år. Jag satt på golvet och tittade i en liten kista med några smycken och lite pengar, jag var så glad över dessa smycken, jag kände sådan kärlek till det som var i kistan. Men plötsligt då jag tittade upp var alla människor borta, jag sprang runt i båten och skrek: NEJ! NEJ! JESUS, NEJ! INTE REDAN! Så vaknade jag med dessa ord i mina tankar:
"Ni är så fokuserade på jordiska ting att ni riskerar att missa min återkomst."
Så återberättade kvinnan den dröm som hon haft. Vi har även tagit del av andra väckande och varnande drömmar som olika personer haft och som handlat om Jesu tillkommelse. De har varit så tydliga och har inte kunnat förklaras på ett naturligt sätt, som t ex en återspegling av något undermedvetet.
Det är tydligt att Herren nu väcker olika människor för att de skall vara redo då Han kommer. Detta gör Han i kärlek för Han vill rädda. Även om du inte fått någon dröm som varning, är det av yttersta vikt att ta Guds Ord på allvar och göra upp med all synd.
Kom ihåg att inget pris är för högt för att göra sig av med synd och omoral, detta i jämförelse med vad det kostar att gå evigt förlorad!

Hva sier Bibelen om hva som skjer ved hans plutselige igjenkomst ? 2 skal jobbe på jordet en bli igjen to skal ligge i samme seng en bli igjen. dette er biledligt talt. men det skal skje som om man driver på med det dagelige tingene. da blir man rykket opp i skyen. spørsmålet mit er om vi er reise klar, uten koffert. som denne drømmen forteller oss hvor har vi vårt hjerte, og har vi gjort opp vår synd. Dette er noe alle må tenke over. og hvordan lever man i dag lever man i synd så er man ikke klar .men hvordan kan man vere klar jo man omvender seg fra synden blir en nyskapning. og begynner å vandre i ÅNDEN som en nyskapning, blodet renser oss fra synden hver dag.  Mange gamle har hatt drømmer mange unge har hatt syner, om Jesus igjenkomst. slik står det også skrevet i Guds ord at det skal være.

Er vi klare hungrer vi etter HANS KOMME? HELLER BLIR VI SOM LOTHS HUSTRU ? Hjerte til Loths hustru var hos verden. så man kan ikke både elske gud og verden. heller sannhet og synd. så hver av oss må ransake seg selv. Jeg er ikke fritatt.

Vi må ikke vere sik som på Nohas tid der man åt og festet og drev med sitt uten å være opptat av Herrens gjenkomst. Er vi klare ? lengter vi?

MVH

RUNE

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt