Kultur

Kun hver fjerde forfatterdebutant er mann

LITTERATUR: Tre av fire av årets skjønnlitterære debutanter er kvinner, og studentinntaket på skriveskolene bekrefter trenden. – Skal man tenke på representasjon er det likevel viktigere med minoritetsperspektiver enn å hente tilbake mannen, sier ubekymret redaktør.

Bilder tatt av Paal Audestad, Torstein Olav Eriksen, Signe Fuglesteg Luksengard,  Anna Julia Granberg, Baard Henriksen, Geir Mogen, Anne Valeur. Avbildet forfattere: Cecilie Almberg Størkson, Edel Maria Landsem, Ninny Nyhus, Johanne Engelund Tjøsvold, Eirin Andresen Betten, Sunniva M. Roligheten, Camilla Bogetun Johansen, Priya Bains, Synne Øverland Knudsen, Runa Skjeldal, Ingrid Senje, Dordi Strøm, Marie Tveiten, Krista Lien Indremus, Christine Kjellstrøm Melby, Victoria Dalgsberget, Helle Haugsgjerd, Sandra Kolstad, Maria Alnæs.

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre

Annonse
Annonse

Mer fra: Kultur