Nyheter

Sindre Finnes eide aksjer for 2,4 millioner ved inngangen av året

Sindre Finnes hadde ved inngangen av året aksjer for 2,4 millioner kroner. Han har lovet å selge alle aksjene i løpet av 2024.

Porteføljen består av færre selskaper enn ved inngangen til 2023, skriver E24. Avisen meldte først at Finnes hadde aksjer for 16,8 millioner kroner, men rettet senere tallet til 2,4 millioner kroner.

Årsaken var at avisen ikke tok hensyn til en aksjesammenslåing i Nordic Mining. Derfor ble totalsummen feil.

De viser til aksjonærregisteret, som ble publisert onsdag. Her kommer det fram at Finnes er ute av selskaper som Scatec, Kahoot og Schibsted, men at Erna Solbergs ektemann ved inngangen av året hadde aksjer for 2,4 millioner kroner.

I november i fjor sa Finnes at han skulle slutte å kjøpe aksjer og selge seg ut av alle børsnoterte aksjer innen utgangen av 2024.

– Den avtalen står selvsagt ved lag, og i tråd med avtalen har jeg heller ikke kjøpt nye børsnoterte aksjer siden, sier Sindre Finnes i en uttalelse via Høyres kommunikasjonssjef Cato Husabø Fossen.

– Jeg forstår at dette er av interesse for mediene, men jeg kommer ikke til å gi løpende statusoppdateringer fra min privatøkonomi. På det tidspunktet alle aksjene er solgt og avtalen oppfylt, vil jeg orientere pressen om det, sier Finnes.

Les mer om mer disse temaene:

NTB Nyheter

NTB nyheter

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter