Nyheter

Helsedirektoratet krever tilbakebetaling av millioner fra Foreningen for barnepalliasjon

KRITIKKVERDIG: Helsedirektoratet konkluderer med kritikkverdig bruk av penger og krever at Foreningen for barnepalliasjon betaler tilbake et tosifret millionbeløp.

Det er PwC som har bistått Helsedirektoratet med å finne ut hvordan Foreningen for barnepalliasjon (FFB) har brukt 90 millioner kroner på å etablere barnehospicet Andreas Hus i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen.

I Helsedirektoratets oppsummering av rapporten står det at de offentlige tilskuddsmidlene i hovedsak er brukt på prosjektet Andreas Hus, et barnehospice som er bygget i Kristiansand. Det er ingen indikasjoner på personlig vinning. Det er derimot gjort en rekke funn som anses som kritikkverdige.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter