Nyheter

KrF konstituerer ny generalsekretær

KRF: Erling Ekroll går inn som ny generalsekretær i partiet frem til et nyetablert ansettelsesutvalg har funnet en erstatter.

Kristelig Folkeparti sitt sentralstyre har torsdag kveld konstituert Erling Ekroll som generalsekretær i KrF. Det skjer frem til ny generalsekretær tiltrer.

Ekroll er i dag organisasjonssjef i partiet.

– Jeg er glad for tilliten partiet viser og ser frem til et godt samarbeid med hele partiorganisasjonen i denne fasen, sier Ekroll i en pressemelding.

.

Partiet skriver videre at KrFs sentralstyre «nå har startet prosessen med å rekruttere ny generalsekretær».

Det er Geir Morten Nilsen som de siste tre årene har vært partiets generalsekretær. I juli sa han opp sin stilling. Tidligere denne uka ble det kjent at Elisabeth Løland forlater KrF og stillingen som assisterende generalsekretær.

«Tidligere i sommer meldte Geir Morten at han slutter i jobben som generalsekretær. Laget skal settes og rollene fordeles for en ny runde. Etter noen uker med tenking har jeg landet på at det også for meg er tid for å gå videre nå», skrev hun i et Facebook-innlegg.

Erling Ekroll har ikke besvart Vårt Lands spørsmål, men Julie Kristine Kordahl, leder for politikk og kommunikasjon i KrF, forteller at partiet har satt ned et ansettelsesutvalg. Hvem som sitter i utvalget og hva som er dets mandat, vil hun ikke svare på.


Elias Bakken Johansen

Elias Bakken Johansen

Lena Stordalen

Lena Caroline Stordalen

Lena Caroline Stordalen er journalist i religionsavdelingen i Vårt Land.

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter