Nyheter

Kongressen nedstengt etter melding om skyting

Politiet i Washington stengte ned Kongressen fredag etter melding om skyting i nabolaget. To politibetjenter er skadd i nærheten etter å ha blitt påkjørt.

To politibetjenter er skadd i nærheten etter å ha blitt påkjørt.

Kongresspolitiet sier at de to politibetjentene ble skadd da en person kjørte på dem ved en veisperring med bilen sin, og at en mistenkt gjerningsmann er arrestert.

Både politibetjentene og den pågrepne er kjørt til sykehus, og tilstanden til gjerningsmannen er alvorlig etter at han ble skutt.

Alle Kongressens bygninger ble stengt på grunn av en «ekstern sikkerhetstrussel», og ansatte fikk beskjed om at ingen fikk gå ut eller komme inn.

En polititjenestemann sa at bakgrunnen var en mulig skyteepisode på en gate i nærheten av Kongressen.

Det kom raskt massivt med politi til stedet, og folk ble bedt om å holde avstand. Et helikopter landet like ved bygningen, ifølge en journalist fra NBC.

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter