Nyheter

Høyre-utvalg ønsker årlig innvandringstall. NOAS mener panikken fra 2015 må møtes med bedre løsninger

Torbjørn Røe Isaksen leder utvalget som foreslår en handlingsregel for at innvandringen ikke blir for høy. NOAS tror norske politikere fikk panikk da Norge i 2015 ble et slags Hellas i nord, og etterlyser virkelige løsninger.

Karlshus  20151009.
Ann-Magrit Austenå, generalsekretær i NOAS, og avdelingsleder Vanja Vujadin (t.v.) snakker med Rolf Heggli, PUs prosjektleder (t.h.), ved det tidligere Smart Club-bygget ved Råde i Østfold fredag formiddag. Næringsbygget skal om kort tid etableres som nytt ankomstsenter for flyktninger av Utlendingsdirektoratet (UDI) og Politiets utlendingsenhet. Statssekretær Jøran Kallmyr (Frp) bak.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter