Nyheter

Solberg holder pressekonferanse til barna i dag

Statsminister Erna Solberg skal ha pressekonferanse om koronaviruset i morgen for å besvare barnas spørsmål.

– Mange barn har spørsmål om koronaviruset. Derfor holder jeg, Kjell Ingolf Ropstad og Guri Melby en egen pressekonferanse for barn på mandag, skriver statsminister Erna Solberg på sin Facebook-side.

Etter at Solberg torsdag presenterte det hun omtalte som de mest drastiske og inngripende tiltakene i norsk fredstid, stenger blant annet skoler og barnehager landet over fra og med i morgen. For å besvare spørsmål barn har knyttet til viruset og endringer i sin hverdan holder statsministeren derfor en pressekonferanse i morgen rettet spesielt mot barn

Skal svare på barns spørsmål

– Kanskje føler du at du er litt redd og har litt mange spørsmål. Derfor synes jeg det er fint at jeg skal ha en pressekonferanse for barn, slik at jeg kan svare på alle spørsmål, og jeg gleder meg til å kunne svare på det, sier Solberg i en video lagt ut sammen med Facebook-meldingen.

Se hva Erna Solberg sier i vieoen:

Pressekonferanse for barn

Mange barn har spørsmål om korona-viruset. Derfor holder jeg, Kjell Ingolf Ropstad og Guri Melby en egen pressekonferanse for barn på mandag. Gå til https://nrksuper.no/ eller send spørsmål til supernytt@nrk.no.

Posted by Erna Solberg on Sunday, 15 March 2020

Pressekonferansen kan sees her i morgen. Spørsmål kan sendes inn i forkant på e-post til supernytt@nrk.no.

Les mer om koronasituasjonen her: 

Vårt Land mener: Følg restriksjonene!

Slik påvirker det valget i USA: Svekker Trumps vinnersjanser

• Forbereder gudstjeneste for hele landet

---

Fakta:

---

Hans Christian Paulsen

Hans Christian Paulsen

Hans Christian Paulsen er tidligere journalist i Vårt Land, og jobbet med et bredt stoffområde innen religion, etikk og politikk.

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter