Nyheter

USA-politikk fører trolig til flere aborter

Omstridt amerikansk bistandspolitikk, drevet fram av kristenkonservative krefter, kan ha økt tallet på aborter med 40 prosent i Afrika.

FILE - In this July 10, 2018 file photo, protesters hold signs supporting Planned Parenthood in Seattle, as they demonstrate against President Donald Trump and his choice of federal appeals Judge Brett Kavanaugh as his second nominee to the Supreme Court. On Tuesday, March 5, 2019, the American Medical Association and Planned Parenthood jointly filed a federal court lawsuit challenging a new Trump administration rule for family-planning grants which had been sought by anti-abortion activists. (AP Photo/Ted S. Warren, File)

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter