– I går kveld jublet jeg da feberen var nede i 37, men humøret sank da den hadde steget i dag tidlig. En skikkelig nedtur, fortalte Knut Vollebæk i intervjuet med Vårt Land 17. mars.

Nå er han langt bedre, og blir intervjuet i Vårt Lands TV-program Etter lunsj.

Her forteller han mer om egen erfaring med sykdommen og hva koronapandemien og alle dens konsekvenser kan bety både for verden og Norge.

– Dette vil forandre oss. Forhåpentligvis til det bedre, sa Knut Vollebæk i intervjuet med Vårt Land for to uker siden. Nå er han så godt som frisk av korona, og forteller mer.
Foto: Terje Pedersen
Tidligere utenriksminister Knut Vollebæk (74) var smittet av koronaviruset. 

Tre dager – tre ulike profiler

Etter lunsj blir sendt direkte fra Vårt Lands lokaler i Oslo, men gjestene er, på grunn av koronakrisen, med gjennom video. Etter lunsj skal etter planen sendes hver mandag, onsdag og fredag klokka 13. 

Alf Gjøsund vil være programleder for sendingen sammen med Vårt Land-profilene Morten Marius Larsen (mandag) Berit Aalborg (onsdag) og Åste Dokka (fredag.

Mandager har vekt på fri- og lavkirkelighet, onsdager på samfunn og politikk, mens fredager ser på teologi og Den norske kirke. 

– Men ingen regel er uten unntak. Og kanskje vil noen bli overrasket over å se sider ved programlederne som de ikke kjente til. Gå inn på nettsidene våre, VL.no, litt før klokken 13 mandag, onsdag og fredag og få med deg alt, oppfordrer 
Gjøsund.

Premieresendingen ble sendt mandag, da med tre forskjellige gjester: Anna Birgitta Langmoen Kvelland, Truls Åkerlund og Ingunn Folkestad Breistein.

 

LES MER:

• Vårt Land lanserer TV-programmet Etter lunsj