Bøker

Forrige ungdomsbok ble forsøkt fjernet fra amerikanske skolebibliotek: – Viser nødvendigheten i det Angie Thomas gjør, mener anmelder

På vei mot toppen er en overraskende konvensjonell ungdomsfortelling iført frisk språkdrakt.

Activists with Black Lives Matter protest in the Harlem neighborhood of New York, Tuesday, July 16, 2019, in the wake of a decision by federal prosecutors who declined to bring civil rights charges against New York City police Officer Daniel Pantaleo, in the 2014 chokehold death of Eric Garner. The decision was made by Attorney General William Barr and announced one day before the five-year anniversary of his death, officials said. (AP Photo/Craig Ruttle)

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre

Annonse
Annonse

Mer fra: Bøker