Kultur

5 millioner ekstra til Skeivt kulturår

Skeivt kulturår får 5 millioner kroner fra Norsk kulturråd. Dette kommer i tillegg til de 5 millionene de allerede er tildelt.

Det er fortsatt en vei å gå for å oppnå likestilling i Norge, sier kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap). Regjeringen styrker arbeidet med 12,1 millioner kroner. Foto: Terje Pedersen / NTB

I alt 31 prosjekter får støtte fra Kulturrådet. Det gjelder prosjekter innen ulike kunstfelt, arkiv-, bibliotek- og museumssektoren og ulike prideorganisasjoner.

– I forrige søknadsrunde var det mange bra arrangementer og initiativer som ikke nådde opp på grunn av den store søknadsmengden. Derfor har vi prioritert å åpne for en søknadsrunde til, slik at flere prosjekter blir realisert, sier kulturminister Anette Trettebergstuen (Ap).

(©NTB)

Annonse
Annonse

Mer fra: Kultur