Kultur

Se talkshowet her: Organisten møter «Partolken» Maria Mork

ORGANISTEN: I kveld kan du se en utvidet versjon av talkshowet «Garasjekveld» på vl.no.

TVL

Han har brakt musikk og varme til tusenvis gjennom pandemien. Hun har hjulpet hundrevis av par til å forstå hverandre bedre. Søndag kveld slår organist Leif Invgald Skaug seg sammen med Maria Mork, som i 15 år har arbeidet som rådgiver for par. Denne høstkvelden vil de følge oss gjennom et varmt og inspirerende show, sammen med sangeren Maria Holand Tøsse.

Se programmet her søndag klokken 20.00:

---

Garasjekveld

Talkshow der organist Leiv Ingvald Skaug bruker musikk og gjester til å kaste lys over livets store og små spørsmål.

Ble til i organistens egen garasje under korona-pandemien.

Skal utvikles til et studioshow på den planlagte kanalen TVL.

For mer informasjon: Se https://www.facebook.com/organistLeif

---

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Kultur