Kultur

Norsk kortdokumentar nominert til Oscar

«Do Not Split», som er regissert av nordmannen Anders Hammer, er Oscar-nominert for beste kortdokumentar.

Dokumentaren handler om Hongkong-protestene, og er en av ti korte dokumentarer som er med videre i kampen om en Oscar. Filmen retter oppmerksomhet blant annet mot hvordan ytringsfrihet og pressefrihet er truet i Hongkong.

Filmen er laget i samarbeid med det amerikanske filmselskapet Field of Vision og har fått støtte av Fritt Ord og Viken Filmsenter.

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Kultur