Kultur

Graham-organisasjon satte opp nødsykehus i Central Park. Homofilisyn skaper uro

I Central Park i New York har hjelpeorganisasjonen Samaritan's Purse satt opp telt med plass til 68 koronapasienter for å avlaste sykehuset Mount Sinai like ved. Men Franklin Grahams uttalelser om homofile og transpersoner, får debatten til å gå i byen.

A Samaritan's Purse crew and medical personnel work on preparing to open a 68 bed emergency field hospital specially equipped with a respiratory unit in New York's Central Park, Tuesday, March 31, 2020, in New York. The new coronavirus causes mild or moderate symptoms for most people, but for some, especially older adults and people with existing health problems, it can cause more severe illness or death. (AP Photo/Mary Altaffer)
Annonse
Annonse

Mer fra: Kultur