Matvett

Nordmenn spiser for mye rødt kjøtt. I høstdagene seiler de ville dyrene inn og ut av skogen, og mange finner sin død på et jorde i en skogkant. Delikatessene tilbys i butikkene, men til høye priser.

Publisert Sist oppdatert

Karbonadedeig av elg, hjort, eller lam burde vært like selvfølgelig som svin, kylling, kalkun og storfe. Sammen med rotgrønnsaker og hvitløk smaker det himmelsk og er i tillegg svært sunt.

Fermentert mat; Biola, rakfisk, rødvin, rømme o.s.v. smaker også godt til potetene, og er et gode for tarmsystemet. Melkeringer er nydelig dessert på sommeren.

Norge er et villmarksland, men man spiser ferdigtygget bymat. Magen har ingen ting å jobbe med til neste måltid. Når man svelger ned med mineralvann er både fedmen og diabetesutviklingen innenfor rekkevidde.

Subscribe for full access

Get instant access to all content

Powered by Labrador CMS