Kirkeliv

Se gudstjeneste fra Bergen domkirke første juledag

FØRSTE JULEDAG: Følg gudstjenesten fra Bergen domkirke med Bjørgvin-biskop Halvor Nordhaug direkte her.

Det er kun tillatt med 50 mennesker per gudstjeneste også denne julen. Det som skulle vært en julefeiring med fulle kirker over hele landet, har i stedet måttet lene seg på digitale alternativer, også i år.

Fra Bergen domkirke sendes det digital gudstjeneste første juledag. Biskop i Bjørgvin Halvor Nordhaug holder preken og domkantorene Sigurd Øgaard og Kjetil Almenning medvirker. Sangere fra Bergen Domkor medvirker også. Gudstjenesten sendes direkte klokken 11:00. Se gudstjenesten i sin helhet her:

For tiden henger Håkon Gullvågs malerier «Den bibelske syklus» på utstilling i Bergen domkirke. Utstillingen, som har motiver hentet fra Bibelen, har tidligere vært å finne både i Oslo domkirke, Nidarosdomen og St. Magnus-katedralen på Orknøyene.

Følg også med på vl.no for flere gudstjenester gjennom julen.

Vårt Land

Annonse
Annonse

Mer fra: Kirkeliv