Kirke

Kjetil Haga ny generalsekretær i Blå Kors

Tidligere domprost i Tønsberg, Kjetil Haga, er ny generalsekretær i Blå Kors.

Det melder Blå Kors på sine hjemmesider.

– Blå Kors er en veldig flott organisasjon som jobber med utfordringer knyttet til oppvekstvilkår, rus, psykisk helse og sosial inkludering. Sammen med styret og alle de gode medarbeiderne i Blå Kors gleder jeg meg veldig til å gå inn i dette arbeidet, for å videreføre Blå Kors sine verdifulle tradisjoner og utvikle organisasjonen for morgendagen, uttaler den nye generalsekretæren til Blå Kors.

Haga går fra stillingen som divisjonsdirektør for Blå Kors Norge.

LES MER: Intervju med Kjetil Haga

Bispefavoritt

Kjetil Haga var domprost i Tønsberg fra 2016 til 2018. Tidligere har han arbeidet som prest, og vært aktiv ved behandlingsinstitusjoner for rusavhengige.

Haga var den lokale favoritten til å overta for Per-Arne Dahl som biskop i Tunsberg i 2018. Kirkerådet valgte imidlertid med å utnevne Jan Otto Myrseth til biskop.

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Ingeborg Misje Bergem

Misje Bergem er bokanmelder i Vårt Land. Hun er tidligere journalist i avisa og jobber for tida med en doktorgrad om fransk samfunnsliv.

Annonse
Annonse

Mer fra: Kirke