Religion

Påmeldingene renner inn til kristen ungdomsleir – nå har de satt ny rekord

UNGDOM: Kort tid etter at påmeldingen åpnet, var over 500 ungdommer registrert for KRIK-leir. Det er ny rekord, ifølge den kristne organisasjonen.

– Det er stort å se at unge søker mot kristne fellesskap. Kombinasjonen av vennskap, idrett og Jesus er uslåelig, sier KRIKs generalsekretær Vegard Husby i en pressemelding.

Tirsdag klokken 17 åpnet de påmeldingen til KRIK Action, som er deres sommerleir for 14 til 17-åringer. Ved midnatt samme dag var antall påmeldinger 516 ungdommer. Det er ny rekord i antall påmeldte i løpet av den første dagen påmeldingen er åpnet.

Forrige rekord var på 420 påmeldte til nyttårsleiren Explore. Normalt ligger de på 200 påmeldinger den første dagen, ifølge kommunikasjonsleder Ole Nygaard.

KRIK Action arrangeres fra 25. til 29. juni og har plass til totalt 1000 deltakere. I løpet av et år arrangerer den kristne barne- og ungdomsorganisasjonen omtrent 30 små og store leirer med 8.000 deltakere til sammen.

Generalsekretæren konstaterer i pressemeldingen at leir aldri går av moten. Han tror erfaringen av et fellesskap der man bor tett og knytter sterke relasjoner setter dype spor hos ungdommen.

---

KRIK (Kristen Idrettskontakt)

  • En kristen ungdomsorganisasjon med formål om å bevare, inspirere og vinne idrettsfolk til kristent liv både i idrettslag og menighet.
  • KRIK har leir og lokallag med mål om at idrettsglede, trosglede og livsglede gjennomsyrer alt.
  • De har 14.000 medlemmer og 300 lokallag

Kilde: KRIK

---

Les mer om mer disse temaene:

Morten Marius Larsen

Morten Marius Larsen

Morten Marius Larsen er nyhetsleder på religionsavdelingen i Vårt Land.

Vårt Land anbefaler

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Religion