Religion

Ny daglig leder for barn og unge i Normisjon

ANSETTELSE: Kaller den nye daglige lederen i Acta - barn og unge i Normisjon, for en inspirerende, målrettet og engasjert leder.

Få nyhetsbrev fra Vårt Land. Meld deg på her!

Runar J. Liodden er utdannet teolog fra Menighetsfakultetet, og har tidligere vært kapellan i Modum menighet.

– Vi er svært fornøyd med at Runar har takket ja til å lede organisasjonen videre, og har stor tro på at Runar er rett person for Acta i tiden fremover, sier Johanne Saxegaard, leder for landsrådet i Normisjon, i en pressemelding.

Saxegaard kaller Liodden en inspirerende, målrettet og engasjert leder.

– Med sin brede bakgrunn og gode kjennskap til Normisjon, har han de beste forutsetninger for å fylle stillingen. At han først og fremst brenner for at nye skal bli kjent med Jesus og at han viser sterk bibelglede, gjør at han passer meget godt inn hos oss, sier Kjetil Vestel Haga, generalsekretær i Normisjon.

Hovedpersonen selv sier han både er takknemlig og ydmyk for tilliten han nå blir vist.

– Jeg gleder meg stort over å skulle stå i en tjeneste sammen med staben, regionene, de ulike samarbeidspartnerne og de mange frivillige medarbeiderne. Sammen skal vi arbeide videre med å formidle og leve ut verdens viktigste budskap slik at flere barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus! For en gave og for en oppgave, sier Liodden i samme pressemelding.

– Her har Acta gjort et kupp! Runar J. Liodden vil passe strålende som daglig leder, og tilføre organisasjonen kompetanse og erfaring. Jeg gleder meg til å følge Actas utvikling under hans ledelse, sier avtroppende leder Kristian Øgaard.

Eivind Nicolai Lauritsen

Eivind Nicolai Lauritsen er vaktsjef i Vårt Land.

Annonse
Annonse

Mer fra: Religion