Religion

Podkaster fra Vårt Land

NY EPISODE: Hvem tar over som SV-leder etter Audun Lysbakken? Han som tapte lederkampen i SV mot Lysbakken i 2011, er gjest i nyeste episode av Kammerset. Hvordan foregår egentlig lederkampen i SV nå?

Kammerset

Kammerset er Vårt Lands politiske podkast som tar deg med inn på kammerset til politikerne. Hva skjer egentlig på bakrommet når det står på som verst? Her får du svar fra Vårt Lands trio Berit Aalborg, Lars Inge Staveland og Emil André Erstad pluss en gjest annenhver uke. Programmet sendes også på TVL.


Dokka

I Dokka snakker vi lett om tunge ting. Åste Dokka og ukas gjest tar opp spørsmål knyttet til tro og eksistens.


Eldre podkaster

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Religion