Religion

Betalte spelegjelda til presten med kyrkja sitt erstatningsfond til offer for seksuelle overgrep

DEN KATOLSKE KYRKJA: Ein tysk prest hadde spelegjeld på om lag fem millionar kroner. Gjelda blei nedbetalt med pengar frå eit erstatningsfond som kyrkja skulle brukte til å betale offer for seksuelle overgrep.

Kölnerdomen. Believers arrive with online tickets for the first church service at Germany's most famous Cologne Cathedral since the ban due of the coronavirus pandemic in Cologne, Germany, Sunday, May 3, 2020. Germany relaxed the lockdown and allowed limited church services with some hygienic and social distancing restrictions starting this weekend. (AP Photo/Martin Meissner)

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre

Annonse
Annonse

Mer fra: Religion