Religion

Putins foreldreløse hær

MILITARISERT: Titusenvis av foreldreløse og barnehjemsbarn er blitt tvangsinnmeldt i den russiske hærens ungdomsorganisasjon. Mange av de russiske krigsfangene i Ukraina har ingen pårørende, sier ukrainsk kristenleder.

Russian President Vladimir Putin talks with members of Yunarmia (Young Army), an organization sponsored by the Russian military that aims to encourage patriotism among the Russian youth, at the monument to Kuzma Minin and Dmitry Pozharsky, the leaders of a struggle against foreign invaders in 1612, marking National Unity Day at Red Square in Moscow, Russia, Sunday, Nov. 4, 2018. (Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre

Annonse
Annonse

Mer fra: Religion