Religion

Se julekonsert med Stavanger Gospel Company

JUL: Stavanger-koret inviterer til årets julekonsert – med Egil Svartdahl og 60 korister på scenen.

Stavanger Gospel Company var tidsnok ute til å gjennomføre årets julekonsert før koronatiltakene forhindret det som for mange er en kjær juletradisjon. I starten av desember samlet nemlig gospelkompaniet band og 60 korister på scenen og 850 publikummere i salen for å synge julen inn i både St. Petri kirke og Frøyland og Orstad kyrkje. TV-pastor Egil Svartdahl var også med.

Stavanger Gospel Company ble grunnlagt i 1997 og har i mer enn ti år holdt på med et prosjekt kalt Gospel Church. Det har blitt kalt Norges største gudstjeneste, og er – eller var, før korona – månedlige gudstjeneste-arrangementer. Hver jul har også kompaniet for vane å spille julekonserter, og har blant annet samarbeidet med artister som Ingebjørg Bratland, Sigvart Dagsland, Per Arne Dahl og Carola.


Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Religion