Religion

Det blir sommerstevne på Sarons dal

STEVNESOMMEREN: – Etter tett samarbeid med kommuneoverlegen og øvrig helsepersonell har vi landet på en plan som vi føler oss trygge på, sier stevnesjef Rune Heimvoll.

Det som for mange pleier å være tida for å glede seg til sommerens stevner og festivaler, har i år som i fjor vært en tid preget av uvisshet om hva som blir arrangert og hva som blir avlyst.

For litt over en uke siden meldte Skjærgårds Music & Mission av de avlyser i år. Det er ennå ikke klart om Sommerstevnet blir arrangert på Hedmarktoppen. Korsvei vil bli arrangert, men spredt på en rekke mindre «grender», forskjellige steder i Skandinavia.

Troens bevis, som arrangerer sommerstevnet i Sarons dal, melder nå at det blir stevne i sommer.

Arrangeres 3.-18. juli

Under mottoet «Et større oppdrag» kan Troens Bevis dermed invitere til innholdsrike og givende samlinger for alle aldersgrupper fra 3.-18. juli, skriver de i en pressemelding.

Av stevnetalere kan vi også se frem til å høre Rune Edvardsen, Sebastian Stakset, Siri Iversen, David Anje, Thomas Åleskjær. Zoé Kristiansen, Øystein og Gina Gjerme, Mats Ola Ishoel og siste helg, Egil Svartdahl.

Det blir konserter med Solveig Leithaug og Sveinung Hølmebakk og ellers flotte lovsangskrefter som Familien Gulbrandsen og Synnøve Aanensen, samt lovsangsteam fra Sørlandskirken og Filadelfia Kristiansand.

I år er for øvrig svømmebassenget i Sarons Dal åpent igjen og kan benyttes av barn og voksne under hele stevnet.

Sondre Bjørdal

Sondre Bjørdal

Sondre Bjørdal jobber i religionsavdelingen i Vårt Land.

Vårt Land anbefaler

Mer fra: Religion