Religion

Ikke tommel opp til biskoper over 70

BISKOP: Aldersgrensen for landets biskoper står foreløpig uforandret. Kirkerådet vil ikke gi preses muligheten til å la biskoper jobbe lenger.

Trondheim 28.03.2019
Kirkemøte i Trondheim 2019. Her fra torsdagen. Alle biskopene samlet. Helga Haugland Byfuglien, Bispemøtets preses, Kari Veiteberg, Oslo, Atle Sommerfeldt, Borg (Fredrikstad), Solveig Fiske, Hamar, Jan Otto Myrseth, Tunsberg (Tønsberg), Stein Reinertsen, Agder og Telemark (Kristiansand), Anne Lise Ådnøy, Stavanger, Halvor Nordhaug, Bjørgvin (Bergen), Ingeborg Midttømme, Møre (Molde), Herborg Oline Finnset, Nidaros (Trondheim), Ann-Helen Fjeldstad Jusnes, Sør-Hålogaland (Bodø), Olav Øygard, Nord-Hålogaland (Tromsø).
FOTO: JOAKIM S. ENGER

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre

Annonse
Annonse

Mer fra: Religion