Religion

Pave Frans om migrantforlis i Middelhavet: – Et skammelig øyeblikk

Pave Frans fordømmer forliset i Middelhavet utenfor Libya som skal ha kostet rundt 130 migranter livet.

Paven viser til at det ble bedt om hjelp i to dager, men sier at personer kunne reddet dem, valgte å se den andre veien.

Migrantene på den overfylte båten ba om hjelp på onsdag. På torsdag, da et redningsskip og et handelsskip ankom, hadde båten delvis sunket. Flere døde personer ble funnet i vannet, mens det ikke ble funnet overlevende.

– Jeg må innrømme at tragedien de siste dagene i Middelhavet smerter meg veldig, sa paven foran en forsamling på Petersplassen.

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Religion