Religion

Kirkeansatt kappet av seg fingeren i vårstell av kirkegården på Hønefoss

Politiet etterforsker en mulig arbeidsulykke etter at en kirkeansatt på Hønefoss kappet av seg fingeren i forbindelse med vårstell av kirkegården.

Bildet viser Hønefoss kirke.

Mannen i slutten av 40-årene er sesongarbeider ansatt av kirken, opplyser politiet til NTB. Han er kjørt til legevakt for sjekk, og politiet har opprettet sak.

– Vi har vært på stedet og fått forklaringer om hva som har skjedd. Han holdt på å kutte noen trær med en elektrisk hagesaks. Vi skal klargjøre om det var et hendig uhell, eller en ulykke arbeidsgiver har ansvar for, sier oppdragsleder Solveig Valderhaug i Sørøst politidistrikt til NTB.

Mannen er ikke avhørt ennå. Arbeidstilsynet er varslet etter at politiet opprettet sak.


Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Religion