Religion

Tar andaktssuksess til nytt nivå

TV-samarbeid: Denne våren får Vårt Lands lesere tilgang til TV-serien Plussprat. Her møter TV-pastor Egil Svardahl mennesker som har opplevd at livet tar en annen vending enn det de forventet. Se første episode nå.

I den nye serien Plussprat møter TV-pastor Egil Svartdahl TikTok-psykologen Maria Østhassel for å snakke om livets vendinger.

«Jeg har lenge hatt et ønske om å sette andaktene våre i en sammenheng» forteller TV-pastor Egil Svardahl, i en pressemelding fra TVL.

Han sikter til andaktene sine som kalles Plussord, som sendes på TV Inter.

I denne nye serien intervjuer Svartdahl kristne som har opplevd at livet tok en annen retning enn det de hadde sett for seg.

Gjennom seks episoder møter TV-pastoren ulike mennesker og er med å fortelle deres historie.

I første episode snakker han med Maria Østhassel, som er psykolog og er aktiv som det på det sosiale mediet TikTok.

Hun vokste opp i trygge, kristne omgivelser, men havnet i en eksistensiell krise som 19-åring.

– Da jeg kom i en slik krise begynte jeg å stille spørsmål ved hele min historie, sier Østhassel i programmet.

– Jeg er veldig glad i å høre menneskers historier. Gjennom denne serien har jeg nå fått mulighet til å dyrke samtalen, sier Svartdahl i pressemeldingen.

Eksistensielt innhold

På grunn av det planlagte samarbeidet mellom TV Inter og TVL, får Vårt Lands lesere nå tilgang til den nye serien.

– Dette er et godt eksempel på innhold vi vil formidle til seerne dersom vi når målet vårt om en riksdekkende TV-kanal i løpet av året. Egil Svartdahl har ikke bare en unik evne til å komme i kontakt med mennesker, han makter også å vise at det kristne budskapet er aktuelt i alle livssituasjoner, sier Alf Gjøsund, redaktør for TVL-prosjektet.

De neste ukene skal TV Inter og TVL drøfte detaljene i samarbeidet mellom de to medieaktørene.

– Målet med samarbeidet er at vi sammen skal nå tusenvis av nordmenn med innhold som gir dem ettertanke, inspirasjon og takknemlighet. Vi skal kort sagt hjelpe dem å løfte blikket, sier Gjøsund.

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Religion