Religion

KRIK og Misjonsalliansen inngår samarbeid for vanskeligstilte barn og familier

NYTT SAMARBEID: Kristen Idrettskontakt blir en del av Misjonsalliansens arbeid i Kambodsja, Brasil, Bolivia og Ecuador. Med det nye prosjektet «Idrett krysser grenser» vil de hjelpe vanskeligstilte barn og familier.

– Vi er veldig glade for at vi kan kanalisere et brennende engasjement for unge menneskers tro og glede sammen med Misjonsalliansen, forteller Vegard Husby, generalsekretær i KRIK.

Det nye samarbeidsprosjektet «Idrett krysser grenser» går til vanskeligstilte barn og familier i Kambodsja, Brasil, Bolivia og Ecuador. Gjennom innsamling av gaver i Norge og praktiske bidrag av frivillige, vil de skape idrettsglede, trosglede og livsglede.

Generalsekretær i Misjonsalliansen Andreas Andersen, er stolt over de frivillige som har jobbet i landene prosjektet går til.

---

Idrett krysser grenser

  • Nytt samarbeidsprosjekt mellom Kristen Idrettskontakt og Misjonsalliansen.
  • Prosjektet går til vanskeligstilte barn og familie i Kambodsja, Brasil, Bolivia og Ecuador.
  • Avtalen ble signert utenfor Ekeberg idrettshall 9. mars.

---

– De norske ungdommene som blir med som medarbeidere i prosjektene våre skal få bidra til å hjelpe barn og unge inn i trygge fellesskap, der de også blir møtt med Jesu kjærlighet i ord og handling, sier Andersen.

Tro og idrett i ett

Avtalen mellom Misjonsalliansen og KRIK ble signert utenfor Ekeberg idrettshall tirsdag formiddag. Husby mener idrett- og trosglede går hånd i hånd.

– Gjennom det nye samarbeidsprosjektet vil vi gjøre vårt for at flere barn og unge kan finne venner, glede og tro på Jesus i en urettferdig verden. Hvis vi ikke læres opp til å bry oss om misjon og nestekjærlighet som unge, lærer vi det aldri.

Les mer om mer disse temaene:

Cathrine Northug

Cathrine Northug

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Religion