Religion

Distanserer seg fra forkynner Ravi Zacharias etter overgrepsavsløringer

GRANSKNING: Ravi Zacharias’ egen organisasjon, RZIM, fjerner innholdet han står bak, og vurderer å bytte navn, etter avsløringene av åndelig misbruk og voldtekt.

FILE - In this March 30, 2016 file photo, Christian apologist and author Ravi Zacharias, left, talks with associate professor Lenny Luchetti during the Society of World Changers induction ceremony at Indiana Wesleyan University in Marion, Ind.  Zacharias, who built an international ministry that strives to defend Christianity on intellectual grounds, has died in Georgia.   Zacharias died Tuesday, May 19, 2020 at his home in Atlanta after a brief battle with sarcoma, Ravi Zacharias International Ministries said in a statement. (Jeff Morehead/The Chronicle-Tribune via AP, File)

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre

Annonse
Annonse

Mer fra: Religion