Religion

Norske apologeter reagerer på Zacharias-nyheten: – Veldig trist og alvorlig

OVERGREP: Ravi Zacharias var viktig for mange norske apologeter. Derfor gjør det også vondt når det nå ser ut som han har forgrepet seg mot kvinner i en årrekke, sier de.

FILE - In this March 30, 2016 file photo, Christian apologist and author Ravi Zacharias, left, talks with associate professor Lenny Luchetti during the Society of World Changers induction ceremony at Indiana Wesleyan University in Marion, Ind.  Zacharias, who built an international ministry that strives to defend Christianity on intellectual grounds, has died in Georgia.   Zacharias died Tuesday, May 19, 2020 at his home in Atlanta after a brief battle with sarcoma, Ravi Zacharias International Ministries said in a statement. (Jeff Morehead/The Chronicle-Tribune via AP, File)

Kun for abonnenter

Hans Christian Paulsen

Hans Christian Paulsen

Hans Christian Paulsen er journalist i Vårt Land, og jobber med et bredt stoffområde innen religion, etikk og politikk.

Annonse
Annonse

Mer fra: Religion