Religion

Her kan du se Farmen-Thor preke i økumenisk 2. juledagsgudstjeneste

GUDSTJENESTE: Norges Kristne Råd har samlet flere ulike aktører fra Kristen-Norge for å lage 2. juledagsgudstjeneste. Her kan du se selve gudstjenesten og høre Thor Haavik, kjent fra Farmen, preke.

[object Object]

Det er, som sagt så mange ganger, en annerledes jul i år. Mange gudstjenester sendes bare digitalt, og for dem som er vant til å gå på gudstjeneste i romjula er tilbudet begrenset.

Norges Kristne Råd ønsker derfor velkommen til økumenisk julegudstjeneste hvor Farmen-presten Thor Haavik taler. Her deltar en rekke kirkeledere og det musikalske ledes av Inge Andreas Jacobsen med band. Det blir også fremført en helt ny julelåt som handler om året vi har gått gjennom. Kollekten går til Kirkens Nødhjelp.

Se gudstjenesten i sin helhet her:

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Religion