Religion

Justin Bieber kom i privatfly til kristen konferanse

Popstjernen ønsker å bygge et bedre grunnlag i livet sitt, sier pastor.

En av verdens mest populære popstjerner har det siste året vært havnet i klammeri med politiet flere ganger, men i helga deltok Justin Bieber på Hillsong-konferansen i Sydney. Den australske megakirken er kanskje best kjent for sin bruk av moderne lovsang i gudstjenestene og de store konferansene de arrangerer årlig.

Bieber kom til konferansen i et privatfly, og pastor Brian Houston, en av grunnleggerne av Hillsong, berømmer Bieber for å delta på konferansen. Houston mener at han, som mange andre unge, har tatt noen dumme valg.

– Han vil antakelig være den første til å si at han har mistet fotfestet på veldig mange måter, og jeg tror han innser at det er nå eller aldri hvis han skal bygge et bedre grunnlag for livet sitt, sier pastoren i et intervju med en australsk tv-kanal ifølge Christian Post.

LES OGSÅ: Besvimer av Bieber

Døpt i badekar

I fjor ble Bieber døpt i et badekar av Carl Lentz, som er pastor i Hillsong i New York. Han er kjent for å være venn med både idrettsstjerner og kjendiser, og Bieber har lagt ut flere bilder av seg selv sammen med den populære pastoren på sosiale medier. «De inspirerer meg til å være bedre,» skriver Bieber på et bilde av Lentz som ble lagt ut i helga.

– Det er ikke min jobb å være politibetjent overfor Justin. Min jobb er å være en venn, og det er det jeg er, har Lentz tidligere sagt i et intervju.

Han forteller at folk betviler om Bieber i det hele tatt er kristen.

– Jeg forteller folk at nåde og aksept ikke betyr godkjenning. Jeg kan ikke akseptere deg som menneske og ikke godta det du gjør. Det er slik vi blir elsket. Vi elsker fordi vi er elsket først.

LES OGSÅ: – Justin Bieber snakkar om Jesus for å halde på fansen

Bygge fundament

Bieber skal ha kommet til Hillsong-konferansen sammen med Hailey Baldwin, datteren til Stephen Baldwin, en amerikansk skuespiller som er kjent for å snakke om sin kristne tro offentlig. De skal etter ryktene være et par.

– Folk kommer fra hele verden til Sydney for å delta på Hillsong-konferansen. Justin er her, i likhet med titusenvis av andre, som en deltaker på jakt etter å bygge sterkere fundament i livet sitt, sier Hillsong i en offisiell uttalelse, ifølge the Guardian.

Siden Bieber deltok som privatperson, ønsker ikke kirken å kommentere dette ytterligere av hensyn til artistens privatliv.

LES OGSÅ: Bieber på twitter: Jeg elsker Jesus

Deler på sosiale medier

Den siste tida har Justin Bieber delt flere meldinger om sin religiøse utforsking på sosiale medier. I mai siterte han Salme 43 og delte følgende melding med sine 31,5 millioner følgere på Instagram.

«Jeg er ikke religiøs og jeg tror heller ikke at jeg har svaret på noe, og derfor kaller jeg på Gud for å hjelpe meg gjennom det jeg ikke klarer på egenhånd. Å utvikle mitt forhold til Gud har vært det kuleste jeg har opplevd, å vite at jeg ikke er alene og ikke trenger å leve i frykt. Ikke føl at jeg dytter noe på dere, men deler de gode nyhetene jeg har opplevd i mitt eget liv.»

Følg oss på Facebook og Twitter!

Les mer om mer disse temaene:

Ane Bamle Tjellaug

Ane Bamle Tjellaug

Vårt Land anbefaler

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Religion