Nyheter

Brann i Røde Kors-hus på Karmøy

BRANN: Røde Kors-huset på Karmøy ble mandag kveld totalskadd i en brann.

Det er ingen ting som tyder på at det var folk i bygget da det begynte å brenne.

Nødetatene fikk melding om brannen klokken 19.20. På det tidspunktet var det fortsatt uvisst om det befant seg personer i huset. Brannmannskapene fikk raskt startet med slukkingsarbeidet, med de kunne ikke forhindre at bygget ble totalskadd i brannen.

Like etter klokken 20 var røykdykkere i ferd med å gå gjennom huset. Da var det ikke noe som tydet på at det var folk inne i bygget. En halv time senere var brannen slukket og arbeidet med etterslukking var påbegynt.

– Huset er ikke nedbrent, men totalskadd av brannskadene, skriver Sørvest politidistrikt på Twitter.

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter