Nyheter

NRK Brennpunkt klaget inn til PFU

PFU-KLAGE: Kirkens Bymisjon klager inn NRK Brennpunkt for Pressens Faglige Utvalg (PFU) for dokumentaren «Massasjesalongene». De klager på vegne av fire berørte personer.

Dokumentaren handler om massasjesalonger og sexkjøp.

– Mange av personene vi klager på vegne av, er fortvilet og utrygge nå. De er sterkt personlig berørt, dette har fått store konsekvenser. Å vinne fram hos PFU i denne saken vil handle om en viss personlig oppreisning for personer som opplever seg veldig krenket som en konsekvens av dokumentaren, sier avdelingsleder Kristine Moskvil Thorsen i Kirkens Bymisjon til Journalisten.

Tre av klagerne mener de er identifiserbare i dokumentaren. Alle fire mener NRK ikke ga dem mulighet til å imøtegå beskyldninger og at NRK ikke sjekket faktaopplysningene godt nok. Klagerne mener også at NRK ikke klargjorde premissene før de møtte dem.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter