Nyheter

Vårt Land styrker laget: To nye tilsatte

NYE ANSATTE: Lena Caroline Stordalen er ansatt som religionsjournalist i Vårt Land. Sigrid Rege Gårdsvoll blir ny debattjournalist og går inn i Vårt Lands kommentargruppe.

Lena Caroline Stordalen starter i august:

— Jeg ser fram til å jobbe sammen med engasjerte og erfarne kolleger i religionsavdelingen og Vårt Land. Avisen gjør et viktig arbeid for å belyse rollen som tro og livssyn spiller i samfunnet, og åpner et rom for samtaler omkring teologiske og etiske spørsmål. Jeg setter stor pris på muligheten til å ta del i dette arbeidet, og gleder meg til å begynne, sier Lena Caroline Stordalen.

Sigrid Rege Gårdsvoll starter i midten av september.

— Jeg har lest Vårt Land hele livet, og har et nært forhold til avisen. Det er derfor med både stor glede og en god porsjon ærefrykt at jeg ser fram til å gå inn i det spennende arbeidet som gjøres i Vårt Lands debattavdeling, sier Sigrid Rege Gårdsvoll.

Fra Kirkerådet og Normisjon til Vårt Land

Sigrid Rege Gårdsvoll (35) jobber i dag som kommunikasjonsrådgiver i Kirkerådet for Den norske kirke og har tidligere hatt flere ulike stillinger og verv i Normisjon, blant annet som kommunikasjonsrådgiver og nettredaktør. Hun har en bachelorgrad i KRL (kristendom, religion og livssynsfag). Hun har i flere år skrevet kommentarer og analyser for nettstedet AmerikanskPolitikk.no og er hyppig hentet inn av ulike riksmedier som ekspert på amerikanske valg og kristenhet.  Hun har den siste tiden vært gjestekommentator i Vårt Land.

— Jeg er svært fornøyd med at Sigrid har takket ja til jobben. Dette er en rekruttering jeg lenge har hatt lyst til å gjøre. Sigrid har en unik kombinasjon av god oversikt og innsikt i norsk kristenhet samt kunnskap om samfunnsliv og internasjonal politikk. Dette gjør henne nærmest perfekt til denne stillingen i Vårt Land. Sigrid vil styrke en kommentar- og debattredaksjon som allerede har stor spisskompetanse på vårt felt. Jeg gleder meg veldig til å få henne på lag, sier politisk redaktør Berit Aalborg, som leder kommentar- og debattredaksjonen.

Fra prestejobb til Vårt Lands religionsavdeling

Lena Caroline Stordalen (37) jobber i dag som vikarprest i Heggedal menighet. Hun er utdannet teolog og har både pastoralklinisk videreutdanning og tatt fag innen religionspsykologi og medisinsk etikk.

— Jeg er veldig glad for at Lena har takket ja til jobben. Hun sitter på en unik fagkompetanse på det feltet Vårt Land skal være ledende på. Hun har også vist stor forståelse for Vårt Lands prosjekt. Lena kommer til å bli en viktig bidragsyter på religionsavdelinga, som til enhver tid skal være landets beste på nyhetsjournalistikk på religionsfeltet, sier religions- og featureredaktør Elise Kruse.

Vårt Land

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter