Nyheter

Flere skutt på T-banestasjon i New York

USA: Minst tretten personer er skadd, fem av dem med skuddskader, etter en skyteepisode på en T-banestasjon i Brooklyn i New York i morgenrushet tirsdag.

Brannmannskaper rykket ut etter melding om røykutvikling på T-banestasjonen ved Sunset Park i Brooklyn. Da de kom fram, fant de flere personer med skuddskader og det som først ble omtalt som flere udetonerte sprengladninger, ifølge en talsperson for brannvesenet. Ifølge flere amerikanske medier er det trolig snakk om røykgranater, og politiet opplyste etter en stund at det ikke lenger var sprengfarlige gjenstander inne på stasjonen.

Ifølge CNN er minst 13 personer er skadd og sendt til sykehus, hvorav fem har skuddskader. Det er foreløpig ikke kjent hvor alvorlige skadene er eller om noen har blitt drept.

Det er foreløpig sparsomt med opplysninger, men ifølge kilder hos nødetatene jaktes det på en mann som skal ha vært iført gassmaske og en oransje refleksvest av den typen bygningsarbeidere bruker.

Politikilder sier til NBC at mannen ble observert mens han kastet en gjenstand inne på T-banestasjonen før han deretter begynte å skyte. Gjerningspersonen skal fortsatt være på frifot.

Bilder fra stedet viser flere personer som ligger blodige på perrongen på T-banestasjonen mens andre sitter lent mot søyler mens et lag med grå røyk henger over stasjonen.

(©NTB)

NTB Nyheter

NTB nyheter

Vårt Land anbefaler

Mer fra: Nyheter