Nyheter

Verdens beste nyhetsbilde minnes døde barn av urfolk

CANADA: Barnekjoler på kors – hengt opp utenfor internatskolen der 215 døde barn er funnet. Bildet tatt av amerikanske Amber Bracken er kåret til verdens beste nyhetsbilde.

This image provided by World Press Photo which won the World Press Photo Of The Year award by Amber Bracken for The New York Times, titled Kamloops Residential School, shows Red dresses hung on crosses along a roadside commemorate children who died at the Kamloops Indian Residential School, an institution created to assimilate Indigenous children, following the detection of as many as 215 unmarked graves, Kamloops, British Columbia, 19 June 2021. (Amber Bracken for The New York Times/World Press Photo via AP)

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter