Nyheter

480 koronasmittede pasienter – 54 på intensiv

KORONA: Mandag var det 480 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Blant dem er 54 på intensivavdeling.

Antall innlagte koronapasienter er en nedgang på ti pasienter fra fredag, men innlagte intensivpasienter er en økning på sju sammenlignet med fredag.

Av koronapasientene på intensiv får 20 respiratorbehandling. Det tilsvarer ingen endring siden fredag, ifølge Helsedirektoratets oversikt mandag.

Fordelingen av koronapasienter blant de ulike helseregionene er som følger: 263 hos Helse sør-øst, 115 hos Helse vest, 62 hos Helse Midt-Norge, og 40 hos Helse nord.

Av pasientene på intensivavdeling er regionfordelingen som følger: 31 hos Helse sør-øst, 12 hos Helse vest, sju hos Helse nord, og fire hos Helse Midt-Norge.

Dagen med flest innlagte koronapasienter hittil i pandemien er 8. mars 2022. Da var 638 covid-pasienter innlagt, noe som utgjorde 7,5 prosent av de totalt 8.471 sykehuspasientene den dagen. Forrige topp den 7. mars 2022 var 634 koronapasienter innlagt på sykehusene.

Helsedirektoratets tall viser ikke om koronapasienter er innlagt som følge av koronavirus eller om de er innlagt for noe annet, men har fått påvist korona.

Les mer om mer disse temaene:

NTB Nyheter

NTB nyheter

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter