Nyheter

Regjeringen styrker arbeidet mot rasisme med fire millioner

Avtroppende statsminister Erna Solberg (H) og kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V) lover fire friske millioner til arbeidet mot rasisme.

Venstre-leder Guri Melby. Foto: Javad Parsa / NTB

Solberg og Melby besøkte onsdag Senter for studier av holocaust og livssynsminoriteter (HL-senteret) sammen med kulturminister Abid Raja (V). Ditt hadde de med seg en budsjettlekkasje om nye midler til kampen mot rasisme.

– Jeg vet at det fortsatt er mye ugjort. Derfor foreslår vi i budsjettet for 2022 å styrke arbeidet med ytterligere 4 millioner kroner. Disse midlene skal fordeles på de ulike freds- og menneskerettighetssentrene slik at man får mer tid og ressurser til å drive dette viktige arbeidet videre, sier Melby.


Få nyhetsbrev fra Vårt Land. Meld deg på her!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter