Nyheter

Christian Lomsdalen er ny leder av Human-Etisk Forbund

Landsmøtet i Human-Etisk Forbund valgte i helgen lektor og doktorgradsstipendiat Christian Lomsdalen (36) som sin leder for de to neste årene.

EN TYDLIGGJØRING: Christian Lomsdalen er innstilt leder i Human-Etisk Forbund. – Jeg er glad som fagperson og humanist på at de er så tydelige som de er. Likevel skulle jeg ønske at de sa enda mer direkte at forkynnelse ikke er greit.

Lomsdalen ble innstilt som leder av valgkomiteen i vår. I en pressemelding sier han at han gleder seg til å lede landets over 100.000 organiserte humanister.

– Jeg vil være en positiv og engasjert pådriver for å utvikle vårt humanistiske livssynssamfunn. Halve Norges befolkning sier at de føler seg nærmest det humanistiske livssynet. Det setter høye krav til oss, sier Lomsdalen.


NTB Nyheter

NTB nyheter

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter