Nyheter

Her kan du se resultatet av stortingsvalget.

VALG: Lurer du på hva folk stemte på i kommunen du bor i? Her får du det oppdaterte valgresultatet.

Her kan du se alt om stortingsvalget og lete deg frem til alle detaljer om partiene, hvem som kommer inn på Stortinget, og hvordan ditt hjemsted har stemt. Bruk søkefeltet øverst i grafikken for å søke på fylkes-, kommune- og bydelsnivå.

Tallene i denne saken, som kommer direkte fra Valgdirektoratet via NTB, og blir fortløpende oppdatert.


Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter