Nyheter

Tidligere KrFU-leder har fått ny jobb

– Jeg gleder meg veldig, sier tidligere KrFU-leder Martine Tønnessen.

Tidligere KrFU-leder Martine Tønnessen blir generalsekretær i Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner, skriver de på sine nettsider.

– Jeg gleder meg veldig til å starte som generalsekretær i LNU. Barne- og ungdomsorganisasjonene er umåtelig viktige for samfunnet vårt, demokratiet vårt og ikke minst enkeltmenneskene som bruker tiden sin i organisasjonene. Å ha som jobb å lede sekretariatet som jobber tettest med disse, er rett og slett drømmejobben, sier Martine Tønnessen i en pressemelding.

Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) er en paraplyorganisasjon for i underkant av 100 barne- og ungdomsorganisasjoner, inkludert ungdomspartiene til stortingspartiene og en rekke kristne barne- og ungdomsorganisasjoner.

Tønnessen ledet KrFU mellom 2017 og 2019 og har nylig vikariert som avdelingsleder i LNU.

– Vi er veldig glade for at Martine har takket ja til stillingen som ny generalsekretær i LNU. Martine har bred erfaring fra barne- og ungdomsfrivilligheten. Hun har svært god oversikt over LNU, og behov og utfordringer medlemsorganisasjonene kommer til å møte framover. I tillegg er hun klok, og har vist seg som en dyktig strateg, både i politisk og organisatorisk grad. Det kommer til å bli veldig bra for LNU videre! sier Isa Maline Isene, styreleder i LNU i pressemeldingen.

Hun tar over etter avtroppende generalsekretær Andreas Borud etter jul.

Les mer om mer disse temaene:

Eira Lie Jor

Eira Lie Jor

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter