Nyheter

Politiet inn mot Sian-demonstrasjon i Drammen

Politiet har anholdt flere motdemonstranter som hadde møtt opp da Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN) holdt appeller i Drammen.

SIAN (Stopp Islamiseringen av Norge), demonstrerer på Strømsø Torg i Drammen lørdag. 
Foto: Heiko Junge / NTB

Da motdemonstrasjonen mot Sian i Drammen tok overhånd, grep politiet inn og anholdt flere lørdag formiddag. Stemningen på Strømsø torg utviklet seg til å bli veldig amper da politiet grep inn og anholdt to ungdommer.

– Politiet grep inn fordi det var uromomenter langs gjerdene og veldig mye eggkasting. Men vi har kontroll på stedet, sier operasjonsleder André Kråkenes i Sørøst politidistrikt til NTB.

Operasjonslederen kommenterer at det er kastet flere kilo egg inn mot den lovlige demonstrasjonen.

Sian hadde på forhånd søkt om, og fått godkjent, å holde demonstrasjon på torget i Drammen. Mange nysgjerrige og andre som ville vise sin motstand mot Sian, hadde møtt fram.

– Hvis de forstyrrer eller hindrer folk i å uttrykke sine meninger, må politiet gripe inn, sier operasjonslederen.


Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter