Nyheter

Pastor fra California testet positivt etter arrangement i Det hvite hus

En kjent pastor fra California er den siste som har testet positivt for koronaviruset etter å ha vært med på arrangementet i Rosehagen ved Det hvite hus.

Pastor Greg Laurie i megakirken Harvest Christian Fellowship i Riverside var gjest da president Donald Trump presenterte sin kandidat til høyesterett, Amy Coney Barrett.

Arrangementet der 150 mennesker satt tett i tett uten munnbind, er blitt et superspreder-åsted for viruset, og hittil har elleve personer som var der, testet positivt, inkludert Trump og hans kone Melania.

Laurie sier han har symptomer som muskelsmerter, utmattelse, feber og tap av smakssansen og har satt seg selv i karantene.

De evangelikales favoritt

Til tross for at oppslutningen har vært noe dalende, har Trump fortsatt bred støtte blant evangelikale amerikanere. En av dem er norske Janne Myrdal, som for 30 år siden flyttet til USA og ble bonde, og senere delstatssenator i North Dakota.

– Han er en artig skrue. Forfriskende. Han slår tilbake mot kritikken. Ikke perfekt han heller, men han kjemper for de dypeste verdiene, sier Myrdal i Vårt Lands podkast God Bless America - USA-valget sett fra Vårt Land.

– Han er sterk på det viktigste: Det ufødte barnets rett til liv, mener Myrdal.

• LES MER:

Pastor Peter Ernst i Arizona: – Gud kan bruke hvem som helst

(©NTB)

---

Fakta:

---

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter