Nyheter

Politiet etterforsker mulig drap i Kristiansand

Politiet har åpnet drapsetterforskning etter at en mann i 40-årene lørdag ble funnet død i Kristiansand. Mannen var sentral i SIAN, skriver flere medier.

Politiadvokat Henrik Bjugan Hegdahl orienterte om utviklingen i saken på en preseskonferanse i Kristiansand søndag ettermiddag. Foto: Skjermdump NRK.

Det var politiadvokat Henrik Bjugan Hegdahl som orienterte om utviklingen i saken på en pressekonferanse i Kristiansand søndag ettermiddag.

– Politiet arbeider ut ifra flere hypoteser og en av dem er at denne personen er utsatt for en alvorlig straffbar handling og med det har avgått med døden, sa Hegdahl.

Flere medier, blant dem VG og NRK skrev søndag formiddag at den døde var en sentral person i Sian (Stopp islamiseringen av Norge). Også kjente SIAN-medlemmer har omtalt dødsfallet på sosiale medier.

– Det er ikke aktuelt å gå offentlig ut med identiteten til den døde. Det er kort tid siden pårørende er varslet. og politiet vil ikke gå ut med identitet før avdøde er obdusert. Ingen er så langt siktet eller pågrepet i saken, sier politiadvokaten.

Kripos gir det lokale politiet bistand i etterforskningen.

LES MER:

* – Sian er vernet, men hvis du sier «fuck politi» blir du arrestert?

* Demonstrerte høylydt mot Sian på Hamar

---

Fakta:

---

NTB Nyheter

NTB nyheter

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter