Nyheter

Trumps rådgiver Kellyanne Conway slutter

Kellyanne Conway slutter som president Donald Trumps politiske rådgiver av hensyn til familien, ifølge The Washington Post.

Conway har vært en av Trumps lengstsittende og nærmeste rådgivere. Hun ledet også Trumps valgkamp i 2016 som sikret ham presidentembetet.

– Dette er mitt valg, helt og holdent. Med tiden vil jeg kunngjøre mine fremtidige planer, skriver Conway i en uttalelse gjengitt av The Washington Post.

Hun sier hun gir seg for å bruke mer tid sammen med familien, og sier at det fra nå av blir «mindre drama og mer mamma».

Også Conways ektemann George T. Conway III, en konservativ advokat og uttalt kritiker av Trump, trapper ned arbeidet for Lincoln Project. Organisasjonen består av republikanere som jobber for å bekjempe Trump i presidentvalget i november.

©NTB

---

Fakta:

---

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter