Nyheter

Kvinne tiltalt for å ha bitt av lillefingeren til kvinne i moské

Den fornærmede kvinnen ble sykemeldt i 17 dager etter hendelsen. Politiet måtte lete opp avbitt finger.

En 52 år gammel kvinne fra Asker er tiltalt for grov kroppsskade etter å ha bitt lillefingeren av en kvinne i moskeen Tawfiiq Islamsk Senter i Oslo i februar.

Ifølge tiltalen bet kvinnen av øverste del av beinet i fingeren. Den fornærmede kvinnen ble sykemeldt i 17 dager etter hendelsen, skriver VG.

Måtte lete etter avbitt finger

Den fornærmede – en kvinne i 30-årene – ble kjørt til legevakta, mens kvinnen som bet ble pågrepet og satt i arresten etter hendelsen.

Politipatruljen som rykket ut til stedet, måtte lete etter den avbitte fingeren, som til slutt ble funnet og sendt til sykehuset.

Rettssak i september

Ifølge tiltalen regnes kroppsskaden som grov fordi det særlig legges vekt på at den «har hatt til følge uhelbredelig lyte eller skade eller arbeidsudyktighet av noen varighet».

Saken skal opp for Oslo tingrett 8. september.

---

Fakta:

---

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter