Nyheter

WHO advarer om at gjenåpning må skje gradvis

WHO advarer om at gjenåpning av land må skje gradvis for å hindre nye utbrudd av koronasmitte.

Flere land letter nå forsiktig på restriksjonene som er blitt innført for å bremse koronapandemien.

– Nedstengningstiltak har vist seg å være effektive, og folk må være klare for den nye måten å leve på for å tillate samfunnet å fungere, samtidig som koronaviruset holdes i sjakk, sier Takeshi Kasai, WHOs regionale leder for det vestlige stillehavsområdet, ifølge Reuters.

LES OGSÅ:

• Afrika har lenge hatt færre smittede – 10 millioner­ kan bli korona­syke

• Trumps WHO-stopp får refs: – Ikke tiden for farlig populisme

• «Nå begynner Danmark så smått å åpne opp igjen. Spørsmålet er om det er for tidlig?»

---

Fakta:

---

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter